Neizplačan dodatek za stavko - zahteva po ponovnem pojasnilu

ZVEZA: - Naš dokument št. 101-2/2021-85 z dne 14. 9. 2021

Na podlagi našega poziva citiranega iz  zveze, s katerim smo vas pozvali, da nam pojasnite, zakaj vojaškim osebam ni bil izplačan dodatek zaradi prepovedi stavke pri izplačilu plače dne 14. 9. 2021, za mesec avgust 2021 in vašega odgovora citiranega iz zveze:

»da je v postopku priprava končne rešitve v aplikaciji MFERAC N4, s katero bo omogočeno vojaškim osebam izplačilo dodatka za prepoved stavke v skladu s predpisi. Ocenjujemo, da bo aplikacija ustrezno dopolnjena do konca tega meseca in bi lahko vojaške osebe, ki so opravičene do izplačila navedenega dodatka prejele plačilo predvidoma pri plači za mesec oktober 2021 (izplačilo 15. 11. 2021). Prav tako pa bo izveden ustrezen poračun za nazaj vse od dne, ko jim dodatek za stavko pripada.«

V SMO ugotavljamo, da pri plači za mesec oktober tega dodatka še ni izplačanega, zato vas pozivamo, da nas o razlogih, zakaj plačilo še ni izvedeno, obvestite.

Od vas pa zahtevamo in pričakujemo, da boste v najkrajšem času zaposlenim o predmetni zadevi podali kredibilno informacijo preko Info točke na intranetu.

Nazadnje urejano na 0, 15.11.2021 16:00
(1 glas)