AUDIO BM SLUŠNI APARATI IN SLUŠNI PRIPOMOČKI

PONUDBA ZA ČLANE SMO

AUDIO BM

SLUŠNI APARATI IN SLUŠNI PRIPOMOČKI

Vse člane obveščamo, da smo sklenili pogodbo s podjetjem AUDIO BM, ki se ukvarja z oskrbo s slušnimi aparati in slušnimi pripomočki po vsej Sloveniji

Na voljo imajo slušne aparate brez doplačil in tudi tiste, kjer se doplača razliko do polne cene.

PONUDBA PODJETJA JE NASLEDNJA:

• brezplačna meritev sluha z avdiometrom, brezplačno svetovanje in brezplačno testiranje slušnih aparatov.
  • dodali pa bi10% popust na vse nadstandardne slušne aparate, tudi za najnovejše modele. Pogoj je le ta, da pridete k njim brezplačno preveriti sluh in se ob tem izkažete s člansko izkaznico sindikata. Če ste naglušni, si nato v 1 letu po opravljenem testu sluha pridobite slušne aparate. Tolikšen popust lahko pomeni znaten prihranek (več 100€).
  • Ponujajo pa še 20% popust na Pakete Varnost, s katerimi si uporabnik zniža stroške uporabe, saj vsako leto brezplačno prejme baterije ali polnilnik, garancijska doba se lahko podaljša na do 5 let (dodatno je še več ugodnosti).
  • Za nabavo baterij pa bi, ne glede na količino, ponudili 40% popusta. Redni pogoji so takšni, da je 40% popust le ob hkratnem nakupu vsaj 10 zavitkov baterij, za naše člane pa bi bil popust tudi, če se kupi le posamičen zavitek.
  • Če bi kdo potreboval čepke za zaščito sluha pred hrupom ali vodo, bi za univerzalne ali izdelane po meri nudili našim članom 15% popusta.

Pri njih lahko vsak zelo enostavno pride test sluha – brez napotnice. Zaželena je le predhodna rezervacija prostega termina, saj je tako za vsakogar rezerviranega dovolj časa za izvedbo meritve in tudi za svetovanje. Meritve sluha delajo strokovno in profesionalno, z avdiometrom (takšne naprave imajo tudi v ORL ambulantah).

Več informacij o podjetju najdete na spletni strani www.audiobm.si, za ostala vprašanja in naročila pa so vam na voljo na e-mail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in na telefonu 059 044 055.

Prebrano 323 krat