MEDICINSKI CENTER - CELJE PREVENTIVNI PREGLEDI IN TERAPIJE

  • Natisni

V Medicinskem centru Paracelzus vas vodimo, podpiramo in vam pomagamo pri vašem celostnem zdravju. Opravljamo diagnostične in preventivne preglede ter posvete, laboratorijske preiskave za potrebe diagnostike, določene manjše kirurške posege in izvajamo različne terapije za izboljšanje ter krepitev zdravja. Zagotavljamo vam vrhunsko strokovno ekipo, najsodobnejšo opremo in najvišjo kakovost storitev. Uporabljamo sodobne postopke, smo inovativni in sledimo novim dosežkom v svetu, ki jih vnašamo v svoje delovanje. Danes je terapevtska svoboda posameznika pomembna možnost izbire, zato združujemo specialistična znanja, raznolike pristope in sodobno tehnologijo. Trije ključni razlogi, zakaj izbrati Medicinski center Paracelzus: - nudimo vam celostno podporo, pomoč in vodenje pri vašem zdravljenju, izboljšanju vašega zdravja ali počutja. - svetujemo vam pri odločanju za terapije, ki obsegajo različna specialistična znanja iz klasične medicine in novih dognanj znanosti. - naročanje je preprosto, obravnava hitra, čakalne vrste kratke. Nudimo vam: - preventivne preglede za posest in nošenje orožja - UZ pregledi sklepov in mehkih tkiv - terapije v hiperbarični komori - protibolečinske ambulante in akuponkture - fiziatrična ambulanta - V Medicinskem centru Paracelzus verjamemo, da ima življenje številne vrednosti in je zato preventiva najboljša pot do celostnega zdravja. Celostni pristop k vašemu zdravju ter dobremu počutju je naš cilj.

Članom Sindikata Ministrstva za obrambo in njihovim ožjim družinskim članom nudijo stalen popust v vrednosti 10% na njihove storitve in prednostno obravnavo glede na ostale paciente.

 

DOKAZILO – Članska in osebna izkaznica

Več informacij o centru najdete na spletni strani https://paracelzus.si/ www.medisken.si, za ostala vprašanja in naročila pa so vam na voljo

na tel: 051 382 500 -  Katarina Jekuš

Prebrano 532 krat

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528