PONUDBA ZA ČLANE SMO MEDISKEN DIAGNOSTIČNI CENTER

  • Natisni

Diagnostični center Medisken je edini diagnostični center v Sloveniji, ki izvaja pregled okončin z magnetno resonanco v odprtem sistemu. To pomeni, da je v sami napravi zgolj okončina, na kateri se izvaja preiskava. MR pregled v odprtem sistemu omogoča skeniranje zgornjih okončin (dlan, zapestje, komolec) in spodnjih okončin (koleno, gleženj, stopalo). Iz naših izkušenj vemo, da ima največ ljudi, predvsem tisti, ki so v prostem času radi aktivni, težave prav s temi sklepi, saj so eni izmed najbolj obremenjenih pri vsakdanjih in športnih aktivnostih. Glede na vašo poklicno usmeritev menimo, da se pogosteje soočate tudi s težjimi poškodbami, zato bi Vam storitve našega centra zagotovo olajšale odkrivanje samega vzroka poškodb.

diagnosticiranje

Pri diagnosticiranju in reševanju poškodb sklepov je po našem mnenju najpomembnejša hitra in strokovna obravnava, na kar smo v centru še posebej pozorni. Sodobni sistemi nam omogočajo hitro diagnostiko, kar pomeni, da izvid prejmete v nekaj dneh oziroma po dogovoru še na dan pregleda v večernih urah. Za naročanje ni čakalnih vrst, urnik samega centra pa je izredno prilagodljiv glede na želje in potrebe pacientov.

Vsi pregledi so samoplačniški, cene pa so konkurenčne drugim izvajalcem MR pregledov.

Članom Sindikata Ministrstva za obrambo in njihovim ožjim družinskim članom nudijo stalen popust v vrednosti 5% na njihove storitve in prednostno obravnavo glede na ostale paciente.

 

DOKAZILO – Članska in osebna izkaznica

Več informacij o centru najdete na spletni strani www.medisken.si, za ostala vprašanja in naročila pa so vam na voljo na e-mail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. in na tel: 051 486 445

Prebrano 569 krat

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528