1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Poziv zainteresiranim, da pristopijo h kolektivni tožbi - obveščanje o postopkih

V Sindikatu ministrstva za obrambo smo že poročali, da smo dne 20. 07. 2018 vložil predmetno kolektivno tožbo na pristojnem sodišču, zaradi kršitev pravic do zagotavljanja časa za odmor med delom (malica) in ustreznega plačila za opravljanje nalog izven delovne obveznosti (primopredaja, priprava na delo, priprava na odhod iz službe skratka čas, ko je delavec na razpolago delodajalcu).

 

Ko bo sodišče odobrilo kolektivno tožbo bo sindikat vložil seznam tistih članov, ki so že in še bodo pristopili k predmetni tožbi. Zato še enkrat pozivamo vse člane, ki jim je bila iz naslova tožbe kršena pravica, da se pridružijo kolektivni tožbi.
Tisti, ki še niste člani in se bi želeli tožbi pridružiti vas vabimo, da izpolnite pristopno izjavo in se tako včlanite v sindikat. Ob tem je pomembno poudariti, da v kolikor uspemo v tožbi bo le ta veljala samo za tiste člane, ki so soglašali s pristopom h kolektivni tožbi.

Stroške postopka v celoti krije sindikat.

 

 

Kako pristopiti k kolektivni tožbi:

Na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. nam je potrebno zgolj posredovati naslednje podatke:

 

Ime in priimek
Naslov stalnega bivališča
GSM
Režim dela v katerem vam je bila kršena pravica (VNS, dežurstva, intervencijske patrulje.......)

 

 

O poteku tožbe boste sprotno obveščeni, zato vas naprošamo, da spremljate novice na spletni strani sindikata lahko pa se prijavite tudi na prejemanje novic.

Bodite na tekočem z delom sindikata Ministrstva za obrambo SMO. Naročite se na E-novice !

 

Pristopna izjava v sindikat Ministrstva za obrambo
Nazadnje urejano na
Oceni ta predmet
(2 glasovi)