Sindikat Ministrstva za obrambo je sprožil postopke za kolektivno odškodninsko tožbo na pristojnem sodišču

Sindikat Ministrstva za obrambo je dne 20. 07. 2018 je preko svojih pooblaščenih odvetniških pisarn na pristojnem sodišču sprožil postopke za kolektivno odškodninsko tožbo članov SMO, zoper MO. Kolektivna tožba je bila sprožena na podlagi referenčne, individualne in pravnomočne sodbe delovnega in socialnega sodišča, člana SMO, ki ga je zastopala pooblaščena odvetniška družba SMO zaradi:

• kršitev pravica do zagotavljanja časa za odmor med delom (malica) in ustreznega plačila za opravljanje nalog izven delovne obveznosti (primopredaja, priprava na delo, priprava na odhod iz službe skratka čas, ko je delavec na razpolago delodajalcu).

O poteku kolektivne tožbe in ostalih podrobnostih  boste sprotno obveščeni! Vabimo vas, da se prijavite na sprejemanje novic.

Naročanje

Z prijavo na novice Soglašam, da sindikat uporabi moje podatke z namenom obveščanja!
Prejemanje

Vsi, ki se še niste in se želite še pridružiti kolektivni tožbi pa lahko to storite tako, da nam na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. posredujete naslednje podatke:

Ime in priimek

Naslov stalnega bivališča

GSM

Vabimo pa vse, ki še niso člani sindikata SMO, da se nam pridružite !

Pristopna izjava v sindikat Ministrstva za obrambo

Nazadnje urejano na
(2 glasovi)